Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka učí veřejnost obchodovat na burze

Fio banka učí veřejnost obchodovat na burze

8.3.2017 10:41

Česká Fio banka zahajuje svůj investiční projekt pro veřejnost. Jarní kolo Školy investování nabídne 34 seminářů v různých městech České republiky. Pro účastníky jsou připraveny 3 tematické okruhy od úplných investičních základů až po témata pro pokročilé investory. Účast je jako každý rok zdarma.

Pro všechny zájemce, kteří se chtějí seznámit s investováním, připravila Fio banka spolu s burzou RM-SYSTÉM sérii bezplatných investičních seminářů, které se během dubna a května uskuteční v mnoha městech v České republice. Celkem se jedná o 34 interaktivních přednášek se 3 různými tématy, která účastníkům přiblíží jak úplné základy investování a pojmy, jako jsou akcie, burza či komodita, tak i složitější investiční termíny jako spekulace na pokles cen akcií, obchodování na úvěr nebo s futures kontrakty. Semináře jsou doplněny ukázkami nákupu a prodeje cenných papírů. Školy investování se může zúčastnit každý, semináře jsou otevřené i pro neklienty Fio banky.

Stačí se bezplatně registrovat na webových stránkách banky, vybrat si téma, termín a konkrétní město.

„Semináře sice začínají až 3. dubna, přesto ze zkušenosti doporučujeme všem zájemcům, aby se registrovali v předstihu. Zájem je každoročně velký a mnohé termíny bývají rychle plné. Letos pořádáme už dvacátý šestý semestr, což znamená, že již třináct let vzděláváme veřejnost v oblasti investic a zhodnocování financí. Někteří lidé se k nám opakovaně vrací, projdou všechna tři témata a pak se opravdu začnou investování sami věnovat. Pro jiné to jsou zajímavé informace, které využívají třeba jen v teoretické rovině. Každopádně vítáme všechny, pro které může být naše Škola investování přínosem,“ dodává k zahájení projektu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6144625,98054
USD23,1204224,40358
GBP28,5366330,12037
CHF25,3262126,73179
PLN5,697696,01391

Kompletní informace zde