Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Jakub Kohák kosmonautem a Vlasta hledá vysněné bydlení - Fio banka uvádí dva nové spoty

Jakub Kohák kosmonautem a Vlasta hledá vysněné bydlení - Fio banka uvádí dva nové spoty

14.8.2017 10:28

Fio banka pokračuje v reklamní kampani Nad e-maily diváků dvěma novými spoty na účet, který umožňuje posílat europlatby na Slovensko zdarma, a hypotéku bez poplatků. V obou se představí opět Jakub Kohák i koza Vlasta a nově také Daniel Dangl.

Kosmonaut Jakub a první kozonautka Vlasta přistáli na Zemi v novém spotu Fio banky, aby ohlásili, že platby v eurech létají mezi Českem a Slovenskem zdarma. Využívat to mohou neomezeně všichni její klienti s běžným účtem. Dvojici hrdinů doplnil nově slovenský herec a moderátor Daniel Dangl, který se zároveň stal tváří Fio banky na Slovensku, kde kampaň odstartuje v září. Ve spotu na hypotéku hledá Vlasta ideální bydlení na dobré adrese. Díky Fio hypotéce s možností předčasného splacení zdarma si svůj sen snadno splní a ještě potká nové přátele.

„Pokračujeme v nastoleném duchu kampaně a hravě, zábavně a pro někoho možná provokativně propagujeme osobní účet s výhodným československým platebním stykem a hypotéku bez poplatků. Před lety jsme si řekli, že nechceme být nudnou bankou, a v komunikaci se toho držíme. Nové spoty nejsou výjimkou. Věříme, že diváky budou bavit stejně, jako baví nás,“ komentuje spuštění další reklamní vlny Jan Bláha, obchodní a marketingový ředitel Fio banky.

Oba třiceti vteřinové spoty poběží na televizních stanicích Prima Group a Óčko Group od 14. 8. 2017 do konce září. Autorem je Pavel Sobek, producentem je agentura Savage. Kampaň doplní pět patnácti vteřinových videí určených pro online a sociální sítě, bannerová a PPC reklama.

Spot na účet s platbami na Slovensko zdarma na YouTube.

Spot na hypotéku bez poplatků na YouTube.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6504626,01854
USD22,8294924,09651
GBP28,7939830,39202
CHF25,1982626,59674
PLN5,705526,02218

Kompletní informace zde