Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Škola investování 2018 otevírá své brány

Škola investování 2018 otevírá své brány

23.3.2018 11:29

Česká Fio banka pořádá investiční projekt s názvem Škola investování. Veřejnosti nabídne 34 seminářů, které se věnují základům online obchodování, zahraničním burzám i náročnějším tématům pro pokročilé investory. Semináře se konají po celém Česku, účast i registrace je pro všechny zájemce zdarma.

Fio banka ve spolupráci s českou s burzou RM-SYSTÉM připravila 28. semestr Školy investování. Tento jedinečný projekt, který se od dubna do poloviny června uskuteční v mnoha městech v České republice, seznamuje širokou veřejnost s fungováním kapitálových trhů.

Zájemci si mohou vybrat ze tří různých tematických okruhů. V prvním se seznámí se základními investičními pojmy a získají vhled do světa cenných papírů. Druhé téma přináší detailnější pohled na zahraniční burzy. Třetí je určeno především zkušenějším investorům, kteří se zajímají o spekulace na pokles cen akcií, obchodování na úvěr nebo s futures kontrakty. Semináře jsou doplněny interaktivními ukázkami nákupu a prodeje cenných papírů.

Škola investování má během jara naplánováno 34 seminářů, kterých se může zúčastnit úplně každý. Stačí se bezplatně registrovat na webových stránkách banky, vybrat si téma, termín a konkrétní město.

„Již čtrnáct let jsme neodmyslitelně spjatí s tím, že učíme veřejnost investovat na burze. Představujeme výhody i úskalí burz, možnosti i rizika, se kterými se během online obchodování mohou investoři setkat. Je pak jen na nich, jestli znalosti využijí, a pro jakou formu investování se rozhodnou. To necháváme na nich. Na nás je edukace. Smysl našeho konání nám každoročně potvrzují plné kapacity seminářů i to, že mnoho účastníků postupně projde všemi tematickými okruhy a často se opakovaně vrací. Škola investování je skutečně ojedinělý projekt, který nemá v tuzemsku obdoby, a my se budeme snažit ho pořádat i v budoucnu,“ komentuje její zahájení Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Registrace zdarma

Semináře pořádáme i na Slovensku. Jejich přehled najdete zde.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6504626,01854
USD22,8294924,09651
GBP28,7939830,39202
CHF25,1982626,59674
PLN5,705526,02218

Kompletní informace zde