Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka letos otevřela už pátou pobočku, tentokrát v pohádkovém Jičíně

Fio banka letos otevřela už pátou pobočku, tentokrát v pohádkovém Jičíně

21.12.2018 15:38

Česká Fio banka splnila své předsevzetí otevřít alespoň 5 nových poboček ročně. V letošním roce jich právě tolik představila v Česku a k tomu přidala jedno hypoteční centrum. Ta poslední s pořadovým číslem osmdesát čtyři se nachází v městě pohádek, Jičíně.

Zájem o služby české Fio banky stále roste, i proto pokračuje v rozvoji své pobočkové sítě. Letošní pátou novou pobočku otevírá na sklonku roku v srdci Jičína v ulici Husova 103. Jičínská pobočka má otevřeno každý všední den. Samozřejmostí je i hotovostní pokladna a nonstop přístupný bankomat, který mohou klienti využít k výběrům.

„Těší nás, že jsme dostáli svého slibu a zvládli v letošním roce otevřít 5 nových poboček. K tomu jedno hypoteční centrum v Brně navrch. Aktuálně tedy máme 84 poboček, 2 hypoteční centra a v tomto tempu rozvoje hodláme pokračovat i v příštím roce,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.