Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka spouští placení hodinkami Garmin a Fitbit a svým klientům dává slevu

Fio banka spouští placení hodinkami Garmin a Fitbit a svým klientům dává slevu

29.6.2020 14:00

Česká Fio banka rozšiřuje možnosti placení a nově tak mohou její klienti platit pouhým přiložením chytrých hodinek. Pomocí služeb Garmin Pay a Fitbit Pay mohou také jednoduše vybírat z bankomatů.

Placení hodinkami je rychlé a jednoduché a klientům odpadá nutnost nosit s sebou klasickou platební kartu. Do příslušné aplikace (Garmin Connect nebo Fitbit) si stačí nahrát platební kartu od Fio banky, její přidání zabere opravdu jen chvilku a hned poté je možné hodinkami platit. Aplikace pracují s virtuálním otiskem karty, který je pro každé zařízení unikátní. Díky tomu se k obchodníkovi nedostanou reálné údaje o platební kartě klienta a tím je zajištěna bezpečnost. Placení pomocí Garmin Pay i Fitbit Pay navíc zabere opravdu jen pár sekund. Stačí pouze hodinky přiblížit k platebnímu terminálu a vyčkat na potvrzení. Bezpečnost a jednoduchost, to jsou dva hlavní pilíře, na kterých tato technologie stojí.

 „K nejpoužívanějším metodám placení mobilem, které u nás využívá již více než 55 tisíc klientů, přidáváme další, abychom tuto populární alternativu nabídli i klientům s fitness hodinkami. Ti Garmin Pay a Fitbit Pay ocení zejména při sportovních aktivitách, ale i v běžném dni, jelikož hodinky mají neustále u sebe a nemusí nosit telefon ani peněženku s platební kartou. Pro naše klienty jsme také ve spolupráci s Garminem a Fitbitem připravili slevu od 15 do 36 procent na nová zařízení, která pro placení lze využít, “ komentuje spuštění nových služeb obchodní ředitel Jan Bláha.

K uplatnění slevového kódu k produktům od společnosti Garmin, které naši klienti obdrží do přijatých zpráv v internetbankingu, je potřebné si produkt vybrat na následujícím odkazu:  https://www.garmin.cz/garmin-pay-fio-banka/U2J 

K uplatnění slevového kódu k produktům od společnosti Fitbit, které naši klienti obdrží do přijatých zpráv v internetbankingu, je potřebné si produkt vybrat na následujícím odkazu:  mall.cz

Samotná aplikace i její používání je samozřejmě zdarma. Hodinkami lze také vybírat z bankomatů, které podporují bezkontaktní výběry. U Fio banky tuto funkci nabízí všechny bankomaty. Aktuálně je možné do služby přidávat debetní i kreditní karty Mastercard a Maestro.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5833325,94767
USD23,0931824,37482
GBP28,7161430,30986
CHF25,4162126,82679
PLN5,663685,97802

Kompletní informace zde