Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > Zpravodajství > Zprávy z burzy > Kofola bude nabízet točenou vodu (+komentář analytika)

Kofola bude nabízet točenou vodu (+komentář analytika)

9.6.2020 15:31, BABKOFOL

Kofola bude, nejdříve v rámci Salaterií UGO, posléze i v restauracích a hospodách, nabízet točenou vodu ze sudu od firmy Rajec, informoval majitel nápojářské společnosti Jannis Samaras.

https://www.fio.cz/docs/web_pics/2018_04_20_Kofola.png

Majitel nápojářské společnosti Kofola Jannis Samaras dnes v rozhovoru pro Seznam Zprávy informoval o záměru začít prodávat točenou vodu. Kofola bude v hospodách a restauracích nabízet vodu ze sudu značky Rajec. „Prvotní projekt se v létě rozběhne v našich Salateriích UGO. Počítáme s tím, že až se osvědčí, půjdeme s ním do restaurací,“ řekl v rozhovoru Samaras. Při popisu možných výhod vody ze sudu pro spotřebitele šéf Kofoly vyzdvihl znalost zdroje vody a absenci chloru.

Kompletní rozhovor je k dispozici zde.

„Záměr začít nabízet točenou pramenitou vodu vnímáme jako zajímavé oživení portfolia nabízených produktů v rámci rentabilního segmentu HoReCa, ve kterém je společnost již řadu let významným hráčem se svou točenou Kofolou. Firma má s produkcí a prodejem vod dlouholeté zkušenosti, trh s vodami je důležitou součástí byznysu s nealkoholickými nápoji. Díky přímé distribuci je Kofola v užším kontaktu se svými zákazníky z HoReCa segmentu a dokáže pružněji reagovat na jejich aktuální potřeby a na současné trendy. Je tak možné, že Kofola registruje ze strany provozovatelů restauračních zařízení zvýšený zájem o tento typ nápoje. Točené produkty (ať už se jedná o limonády či pivo) jsou spotřebiteli obecně vnímány pozitivně, podle našeho názoru tak výše zamýšlený produkt má šanci najít své zákazníky,“ doplnil k tématu analytik Fio banky Jan Raška.


Zdroj: Seznam Zprávy


František Mašek, Fio banka, a.s.

Související odkazy


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5711625,93484
USD23,0552324,33477
GBP28,7049530,29805
CHF25,3009126,70509
PLN5,682125,99748

Kompletní informace zde