Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Ukazujeme další Dobré zvyky zvířat

Ukazujeme další Dobré zvyky zvířat

5.1.2021 08:32

Fio banka se začátkem nového roku přináší pokračování své reklamní kampaně, kde představuje dobré zvyky ze zvířecí říše, které porovnává se svými dobrými zvyky v bankovním světě.

V nových spotech Fio banky, které se již třetí rok drží konceptu Dobré zvyky, se diváci dozví něco nového o bahamských prasátkách, hroších obojživelných nebo raku poustevníčkovi. Zvyky zvířat doplňuje hraná část, která určitými podobnostmi a odkazy propojuje obě části. Výhody produktů a služeb české Fio banky se tak staví vedle zvyků zvířat z celého světa, stejně jako její dobré zvyky. Spotem provází Zbyšek Horák, hlasy zvířat namluvil Braňo Holiček.

„Zvířátka v reklamě se nám osvědčila, a proto jsme v nich chtěli pokračovat i v dalším roce. Nechceme ale diváka nudit a také chceme, aby se třeba dozvěděl něco nového. Proto mu zábavnou formou představujeme další dobré zvyky ze zvířecí říše, u kterých věříme, že díky příjemné nadsázce zaujmou. Zvířecí část s lidskou propojujeme hlavně slovními hříčkami, které si třeba divák uvědomí až na několikátý poslech. I díky tomu věříme, že se spoty neokoukají. Navíc nových zvířecích zvyků máme několik a divákům je budeme dávkovat postupně. Scénky s herci jsme zachovali, stejně jako komentář Zbyška Horáka, který spotům dodává až dokumentární charakter,“ říká Jan Bláha, obchodní a marketingový ředitel Fio banky.

Osobní účet – bahamská prasátka

Hypotéka – hroch obojživelný

Kreativní koncept Dobré zvyky vznikl v agentuře Mark/BBDO, aktuální upravené reklamy má na svědomí agentura LuckyU. Producentem televizních spotů je agentura Boogie Films, hrané části režíroval Tomáš Bařina. Reklamy jsou k vidění na stanicích skupiny Prima, Óčko a ATMedia (například CNN Prima News, Seznam.cz TV, TV Paprika a další), podpořeny budou online bannery a PPC reklamou.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6096025,97540
USD22,7866824,05132
GBP28,7944730,39253
CHF25,2722126,67479
PLN5,712586,02962

Kompletní informace zde